Post by kingbloolualtiaca on Feb 16, 2022 16:50:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Dash - Endless Running ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Dash - Endless Running IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ palielināt visu hack ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Dash - Endless Running 2022 version ▞▞▞
Ārprātīgi aizkavējusies. Apmēram 1 kadrs ik pēc 5 sekundēm, un tā vietā, lai apstāties, kad tas pāriet, tas turpinās parastā spēlē, padarot to grūti izdarīt. Man patīk šī spēle, ja tā ir spēlējama platformā, bet ne šī.
Sonic Dash - 달리는 게임 과 점프게임 아케이드 isd
man tas patīk! Spēlēt ir ļoti jautri, un tas mani izklaidē skolā! Es vēlos, lai es varētu atgūt savus vecos varoņus, piemēram, filmu sonic, klasiku utt., Bet tas ir labi, es joprojām mīlu šo spēli
Sega dzīvo tālāk. Spilgta, krāsaina spēle. Ar dažādiem varoņiem.👍
Goooooo.
Jauka spēle, bet reklāmu ir par daudz
Sonic Dash - Endless Running आर्केड गेम fip
Šī spēle ir haoss. Pārāk daudz kļūdu, lai uzskaitītu, mūzika, kas mainās ik pēc 15 sekundēm, skārienekrāns vietām nedarbojas...Agrāk tā bija laba, taču tāpat kā ar citām spēlēm, kuras tiek pastāvīgi atjauninātas, tā kļūst gandrīz neatpazīstama no sākotnējās versijas.
skriesana
Forši
Šī spēle dažkārt ir ļoti izaicinoša, taču to ir ļoti jautri spēlēt
54 Sonic Dash alternatīvas - līdzīgas | Labākās labākās alternatīvas ...
Man tas patīk, bet ir daudz kļūdu
Nestrada daily challenge tikai pirmajā dienā a pēc tam ta ir uzdevums iziet daily un nevar iziet.
Tā ir lieliska spēle! Ļoti atkarību izraisoši mieži jebkādi papildinājumi...Es atceros, ka man bija šī spēle pirms dažiem gadiem, tā nav īpaši mainījusies. Es ieteiktu šo jebkuram. Bet vai izstrādātāji varētu pievienot kaut ko jaunu, kas būtu aizraujošs, lūdzu.Paldies.Lūdzu damload šo spēli jebkurā gadījumā jūs to nenožēlosit.
Tas ir nepatīkami, katru reizi, kad es izvairos no uzbrukuma, tiek teikts, ka man trāpa, un, kad es gūstu spēju, tas man nedod iespēju
Dati netiks pārsūtīti uz manu jauno tālruni. Atbalsta komanda nepastāv. Esmu sūtījusi e-pastu 3 reizes bez atbildes. Lieliska spēle, ko spēlēt. Bet kāda jēga, ja es nevaru turpināt, kad uzlaboju tālruņus.
Ehh, šī spēle ir sliktāka par oriģinālo, jo jums ir jābūvē un jāiegūst dimanti un jānogalina 4 000 000 ienaidnieku, lai tikai iegūtu pirkstus, un kāpēc astes nav okeāna kartē, kāpēc tā ir ķemmes un y ir astes zaļā kalna zonā, zaļajam kalnam vajadzētu esiet tieši pie kartes, kurā uzturaties, un daudzām reklāmām, kuras jūs pat nevarat izlaist. Es ceru uz labāku Sega. Es neienīstu jūsu spēles, tas ir tikai tas... Es ienīstu atjauninājumu >:/ un Sega mēģiniet to labot. Es nevēlos, lai cilvēki kļūst dusmīgi. vai skumji vai neapmierināti, tāpēc, lūdzu, izlabojiet Thx
Datu saglabāšanas mākoņa kļūda, ko piedzīvoju 6 mēnešus, zināmā mērā tika novērsta, taču tagad tā vairs neko nesaglabā pēc 24. novembra. Es neesmu dusmīgs, esmu tikai vīlies. Pilnībā novērsiet šo problēmu, un es mainīšu savu vērtējumu atpakaļ uz 5 zvaigznēm.
Teicams
Bezgalīgas skrējēju spēles ir viens no maniem iecienītākajiem spēļu veidiem, un spēle ar skaņas sistēmu pilnībā atbilst žanram. Es pats esmu personīgs skaņas cienītājs, tāpēc man tas atkal patīk.
Man patīk sonic dash !!!Es to nespēlēju visu laiku, bet nav nekādu problēmu, izņemot reklāmas. Kāpēc katru reizi, kad tu nomirsti, tev jāskatās reklāma! Tā joprojām ir lieliska spēle, un tā joprojām ir pelnījusi 5 zvaigžņu vērtējumu
Skins for Minecraft PE Инструменти ezf
Es mīlu spēli un citas lietas, taču ir dažas lietas, ko es ienīstu saistībā ar jauno atjauninājumu, kā arī jauns atjauninājums jau sen 1. Mums ir jāizgatavo sīkumi dzīvniekiem, kurus mēs atbrīvojam no sliktajiem puišiem. 2. Mums ir jāpabeidz visas dekorācijas, lai atbloķētu varoni. 3. Tas aizņem uz visiem laikiem, lai atbloķētu Jet 4. Ir tik grūti iegūt sarkanās zvaigznes. 5. CLASSIC SONIC JOPROJĀM MAKSĀ 3,99. JŪS JĀATLĒDZ VIŅU SPĒKĀ. 6. Spēlē ir daudz kļūdu. 7. Vecā versija ir labāka par jauno
līdz šim tas ir diezgan labs, bez kļūdām, reklāmas nav pārmērīgas, un es diezgan ātri sapratu, ko daru, viena lieta: ja nav gatavas domuzīmes, daudzas sadaļas var būt (nedaudz) sarežģītas. spēle ir diezgan līdzīga temple run, tāpēc, ja esat to spēlējis, esat gatavs
Weew
Vienkārša, atkarību izraisoša laika slepkava. Tā nav pati sarežģītākā vai pieslīpētākā spēle, taču tā veic savu darbu pietiekami labi, lai būtu sliežu ceļa braucējs ar Sonic varoņiem. Tas ir ļoti smags, kas zināmā mērā ir saprotams, taču tas mēdz apturēt spēli pēc katra līmeņa/atkārtota mēģinājuma. Neesmu liels tā cienītājs, gaidīšana ir iemesls, kāpēc es pārtraucu spēlēt katru sesiju.
#videogameslive - Izpētīt | Facebook
Spēle ir lieliska, man tā tik ļoti patīk, ka tas ir fantastiski labs darbs šajā spēlē!
Es to spēlēju kopš bērnības, man tas joprojām tik ļoti patīk!!! Nav daudz papildinājumu, un man patīk, ka tas joprojām ir nemainīgs, jo man bija aptuveni 8 gadi, un tagad man ir 13, un tā ir viena no manām iecienītākajām spēlēm automašīnā!
ES TIKAI VĒLOS PIRKT, Es nevēlos, lai manam 5 gadus vecam bērnam būtu satriecoši sludinājumi. Drīzumā tas tiks dzēsts. Tikai naudas sagrābšana, un šis uzņēmums neuztraucas, kurš to spēlē.. Nelejupielādējiet, ja tas ir paredzēts maziem bērniem.
Download game dash lite run APK latest version 2.0 for android devices. laipni lūdzam mūsu spēlē. ... Arkādes Spēles. Atjaunināt : January 29, 2018.
Sanic
Laba spēle Man patīk spēlēt šo spēli nedēļas nogalēs, bet, ja viņi var pievienot Sonic EXE vai tails doll, kas būtu forši, vai arī viņi abi ir ļoti populāri varoņi, un, ja viņi pievieno abus, spēle kļūtu populārāka un vairāk skatījumu. tad jūs, puiši, nopelnīsiet vairāk naudas, ja vēlaties naudu vai laimi, kas būtu priecīga mums abiem, vismaz veidotāji ir labi tajā, ko viņi dara
Ļoti augsta kvalitāte, bet es vienkārši nesaprotu priekšniekus, es nezinu, ko darīt, kad es un priekšnieks ir gaisā, es zinu, ka tas jums norāda, kas jādara, bet tas pazūd ļoti ātri, tāpēc es to nevaru izlasīt, iespējams instrukcijas agrāk, lai cilvēki to varētu redzēt ilgāk, jebkurā gadījumā, ja esat skaņas cienītājs, tad tas ir patiešām jautri!
Diezgan vēss. Bet grafikai varētu būt nepieciešams nedaudz atjaunināt
Man patīk spēle, bet tā turpina sastingt un piespiest mani aizvērt...Jūs varētu domāt, ka ar vairāk nekā 100 miljoniem šīs spēles lejupielādes viņi jau būtu izlabojuši kļūdas... Lūdzu, izlabojiet kļūdas, un es to iesniegšu 5 zvaigznes
Flipping Legend ir prasīgs bezgalīgs runner satricināja RPG līdzīgu ... Tomēr, izmantojot Sonic The Hedgehog, jūs iegūstat oriģinālu Genesis
Sonic Dash - Endless Running Arkadspel adyg
Sākumā šī spēle ir laba, man likās garlaicīgi, skatoties citas spēles, pēc tam pārbaudīju, vai tā ir patiešām laba, un man patīk notikumi, kas notiek kā ikdienā, un tas neliek mums gaidīt, un godīgi sakot, jums jāturpina strādāt.
Šī ir ļoti slikta spēle. Es maksāju un 3 rakstzīmes, bet pēc vienas dienas nav rakstzīmju
Parking Fury 3D: Night Thief - Spēles
No dažiem šķēršļiem ir gandrīz neiespējami izvairīties. Vienā brīdī es atrados kreisajā pusē (lai izvairītos no diviem garajiem šķēršļiem man pa labi) ar vēl diviem gariem šķēršļiem man priekšā, un es divas reizes pārvilku pa labi, lai no tiem izvairītos, bet tomēr sadūrās ar vidējo. Mani mulsina tas, ka abi vilkumi noteikti ir reģistrēti, jo es divreiz dzirdēju vilkšanas skaņu. Vai nu tā ir kļūda, vai arī spēle rada šķēršļus, no kuriem cilvēciski nav iespējams izvairīties. Kameras leņķi to padara vēl grūtāku.
Vīlies. Pārāk daudz reklāmu sabojā spēli. Redzu, ka citiem ir tāda pati problēma. Es nesaprotu, kāpēc man nav iespējas noņemt reklāmas.
Lai arī kā man patīk šī spēle, dažas videoreklāmas pārāk daudz avarē, un daži šķēršļi ir veids, kā sarežģīt spēles aizkaves apjomu. Lai iegūtu posmus, nepieciešams ilgāks laiks.
Spēle ir lieliska, tajā ir vairāki notikumi, kuros varat piedalīties, lai nopelnītu balvas, plašs varoņu un līmeņu loks, ko varat atbloķēt, kā arī spēle un dizains. Šī ir 4 zvaigznes, jo es piedzīvoju kļūdu spēles laikā... Kad es izmantoju atsperi, lai veiktu gaisa trikus, lai nopelnītu gredzenus, tas dažreiz mani satrauc, kad man izdevās vienkārši. Bet, ja jūs to izlabosit, es mainīšu savu atsauksmi. Turklāt es iesaku jums sniegt vairāk rakstura notikumu, jo tie ir atalgojoši un, godīgi sakot, diezgan jautri!
Ļoti izklaidējošs un ar augstu grafiku
Sonic dash ir laba spele bet 2 daļa ir labaka
Tā ir gluda auto skrējēja spēle!
Netērējiet savu laiku, nevarēju spēlēt spēli ilgāk par 2 minūtēm, spēlējot to sekundes, es tikai zināju, ka šī spēle ir paredzēta garlaicīgiem cilvēkiem un bērniem
Советую всем поиграть